Workshops

overzicht van workshops en/of cursussen van Nelleke Dubelaar:

stadswandeling met schetsmomenten
Zondag 00-00-0000 van 1000 uur tot 12.00

Misschien woond u al uw hele leven in Hoorn en loopt u dal jaren door de straten, of is voor u alles nieuw. Er is hoe dan ook altijd meer te ondekken in deze prachtige stad.

Doe mee met onze rondleiding door Hoorn. Er zijn momenten ingelast om snelle schetsen te maken van aansprekende elementen. Denk aan een mooi doorkijkje. een oude poort of een gevelstaan.

We beginnen in het stadsceentrum en maken een wandeling van ongeveer een uur waarbij we onderweg tot 4 keer stoppen om te schetsen. Na terugomst kleur je de schetsen in breng je ze tot leven. er is hulp van een lokale kunstenaar.

Na twee uur keer je huiswaarts met een leuk aandenken aan de rondleiding. Iedereen is welkom. ervaring met tekeken is niet nodig!

aantal deelnemers, minimaal 3, maximaal 10

Een datum kan in overleg afgesproken worden.

[

tekenen en schilderen
Zondag 00-00-0000 van 19.30 tot 22.00

heb je nog nooit getekend of geschilderd en ben je benieuwd of het wat voor je zou zijn, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ook als je  wel al tekend of schilderd maar je zou wel eens een ander materiaal willen uitproberen ben je ook van harte welkom. 

De lessen die ik geef zijn zeer afwisselend. Veel verschillende materialen, technieken, en invalshoeken komen aan bod. Dit aan de hand van opdrachten die veel ruimte geven voor eigen creativiteit.

De lessen worden om de week gegeven. Ik werk in kleinen groepjes van minimaal 3 tot maximaal 5 personen. Het is ook mogelijk om 1 maal per maand te komen. Dit naar eigen inzicht. Vooraf aanmelden is dan wel noodzakenlijk. 

De kosten zijn 15 euro per les van 2 a 2 1/2 uur. incl de materialen en koffie of thee. Opgespannen doek en linolium worden wel extra in rekening gebracht. Of neem je zelf mee. 

Meer weten, bel mij gerust met je vragen. 

beeldhouwen
Zondag 00-00-0000 van 9.30 tot 12.00

Altijd al eens willen beeldhouwen maar nog nooit de stap genomen. Ik geef de gelegenheid om met en zachte of middelharde steen  aan de gang te gaan. Onder mijn begeleiding ga je 5 ochtende of middagen aan de gang. Kijken, ontwerpen, hakken, schaven, schuren, poleisten tot je een zelf gemaakt beeld hebt. 

Als je daarna niet meer kunt stoppen is er de mogelijkheid om door te gaan of over te stappen naar bijv de blauwe schuit.

Ik heb ruimte voor 1 of 2 cursisten. 

De prijs is voor 5 dagdelen en incl gebruik van gereedschap maar excl de steen. De neem je de eerste les mee of gaan we de eerste les samen kopen en natuurlijk ook gelijk mee starten. 

De dagdelen zijn te bespreken. 

Meer vragen of een afspraak maken? bel mij gerust.

 

Homepage Contact over Nelleke Dubelaar gastenboek van Nelleke Dubelaar