Workshops

overzicht van workshops en/of cursussen van Nelleke Dubelaar:

Workshop glasfusen

Workshop glasfusen
Donderdag 00-00-0000 van 13.30 uur tot 16.00

Ontwerp en maak een eigen hanger of ring. Dit kan met stukjes glas die in een speciale pot -de hotpot- in de magnetron gaan. De pot is een glas-oventje en smet het glas samen tot een geheel. U zult worden verrast door het resultaat!

In een workshop van 2 à 2½ krijgt u 2 hotpots tot uw beschikking zodat u 2 glazen sieraden kunt maken. U gaat naar huis met 2 zelf gemaakte glazen werkstukjes en een nieuwe hobby. De werkstukjes kunnen niet altijd direkt mee naar huis genomen worden. Ze moeten namelijk langzaam afkoelen om breken te voorkomen. Deze sierraden kunnen later worden opgehaald of ze worden goed verpakt opgestuurd.

Mocht er geen geschikte datum voor u bijstaan mag u altijd bellen om een geschikte datum af te spreken.

tekenen en schilderen
Dinsdag 00-00-0000 van 19.30 tot 22.00

heb je nog nooit getekend of geschilderd en ben je benieuwd of het wat voor je zou zijn, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ook als je  wel al tekend of schilderd maar je zou wel eens een ander materiaal willen uitproberen ben je ook van harte welkom. 

De lessen die ik geef zijn zeer afwisselend. Veel verschillende materialen, technieken, en invalshoeken komen aan bod. Dit aan de hand van opdrachten die veel ruimte geven voor eigen creativiteit.

De lessen worden om de week gegeven. Ik werk in kleinen groepjes van minimaal 3 tot maximaal 5 personen. Het is ook mogelijk om 1 maal per maand te komen. Dit naar eigen inzicht. Vooraf aanmelden is dan wel noodzakenlijk. 

De kosten zijn 12 euro per les van 2 a 2 1/2 uur. incl de materialen en koffie of thee. Opgespannen doek en linolium worden wel extra in rekening gebracht. Of neem je zelf mee. 

Meer weten, bel mij gerust met je vragen. 

beeldhouwen
Donderdag 00-00-0000 van 9.30 tot 12.00

Altijd al eens willen beeldhouwen maar nog nooit de stap genomen. Ik geef de gelegenheid om met en zachte of middelharde steen  aan de gang te gaan. Onder mijn begeleiding ga je 5 ochtende of middagen aan de gang. Kijken, ontwerpen, hakken, schaven, schuren, poleisten tot je een zelf gemaakt beeld hebt. 

Als je daarna niet meer kunt stoppen is er de mogelijkheid om door te gaan of over te stappen naar bijv de blauwe schuit.

Ik heb ruimte voor 1 of 2 cursisten. 

De prijs is voor 5 dagdelen en incl gebruik van gereedschap maar excl de steen. De neem je de eerste les mee of gaan we de eerste les samen kopen en natuurlijk ook gelijk mee starten. 

De dagdelen zijn te bespreken. 

Meer vragen of een afspraak maken? bel mij gerust.

 

Homepage Contact over Nelleke Dubelaar gastenboek van Nelleke Dubelaar